0 tuotetta0.00EUR

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.


REKISTERINPITÄJÄ

Boutique LouLou (y-tunnus: 1534037-4)
www.boutique-loulou.fi
PL 35,
02211 ESPOO

REKISTERIASIOITA HOITAA
Boutique LouLou
puhelin 0405 889 229
sähköposti info@boutique-loulou.com
 

REKISTERIN NIMI
Verkkokauppa Boutique LouLoun asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Boutique LouLou verkkokaupan asiakkaaksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Boutique LouLou verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely.
Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Boutique LouLou verkkokaupan toiminnan kehittämiseen liittyen
ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Boutique LouLou verkkokaupan
omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.


REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
* Henkilön etu- ja sukunimi
* Sähköpostiosoite
* Postiosoite
* Puhelinnumero
* Tiedot käsitellyistä tilauksista
* Henkilön syntymäaika, mikäli ilmoitettu

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Boutique LouLoun ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Boutique LouLoun sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Boutique LouLoun salasanasuojatulla palvelimella.

 

Maksutavat
Kesäkampanja 2017